FIR TEXTIL HAKUYO EVOLUTION 8 BRAID 100m

Fir textil impletit din opt spire ( in comparatie cu firele uzuale care sunt impletite din patru spire), tehnologie ce confera un plus de 30% rezistentei la rupere,  cat si o suplete marita. HAKUYO EVOLUTION 8 BRIDE reprezinta firul textil fara cusur in alegerea oricarui pescar.

Mai multe detalii

38,00 lei cu taxe

Produs nou

Rezistenta sporita la abraziune, nu se scamoseaza, nu se decoloreaza.
Firul este recomandat pentru inaintas deoarece structura matasoasa face ca nodul cu monofilamentul sa fie discret, iar trecerea firului prin inele sa nu mai fie simtita ca in cazul firelor uzuale cu o impletire mai rugoasa.
Totodata HAKUYO EVOLUTION 8 BRIDE este recomandat si pentru legatul carligelor datorita maleabilitatii, a rezistentei sporite la diametre reduse si a faptului ca firul este rezistent la prinderea sacilor solubili prin lat, procedeu ce slabeste rezistenta  la majoritatea firelor textile.
Culoare verde inchis pentru un camuflaj bun.
Rola contine 100m de fir textil si sunt disponibile 5 dimensiuni :
0,16mm - 20,30kg /
0,18mm - 26,40kg /
0,20mm - 31,20kg /
0,25mm - 41,50kg /
0,30mm - 51,20kg /

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie