FIR TEXTIL TAZURA 9X 150m SPOD&MARKER

Firul textil TAZURA 9X  detine o impletire inovatoare ce da o forma perfect rotunda multifilamentului.  
Firul este recomandat pentru SPOD & MARKER datorita impletirii cu sectiune rotunda, aspect ce asigura lanseuri lungi fara ca firul sa se rasuceasca si sa devina zgomotos pe inele atunci cand se sondeaza substratul.


Mai multe detalii

44,00 lei cu taxe

Produs nou

Impletirea  in 9 spire, cu un fir central, are ca rezultat o sectiune perfect rotunda chiar si in cazul firelor cu diametre mici.
Forma rotunda asigura firului o "taiere a apei" mai rapida, o alunecare imbunatatita, zgomot redus prin inele si un plus semnificativ in privinta rezistentei la abraziune. Nu in ultimul rand, rezistenta la rupere creste cu 30% raportat la firele in 8 spire cu aceeasi greutate liniara si acelasi material.
Firul textil TAZURA 9X are o impletire compacta, o textura matasoasa si elongatie nula.
Culoarea galben fluorescent se pastreaza mult timp, iar materialul nu se "scamoseaza" indiferent de timpul de utilizare, firul prezentand o textura neteda chiar si dupa zeci de partide de pescuit.
Rola contine 150m.

Firul textil TAZURA 9X  este disponibil in sapte dimensiuni:
0,08mm - 5kg
0,10mm - 8kg
0,12mm - 12kg
0,14mm - 17kg
0,16mm - 21kg
0,18mm - 24kg
0,20mm - 29kg

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie