VESTA HAKUYO

Daca inglobam lejeritatea, greutate redusa si confort termic ridicat, vom  obtine un accesoriu vestimentar dedicat cerintelor tuturor pescarilor.
Un produs usor de purtat, cu libertate completa pentru brate si cu un efect termic deosebit.
Acest lucru este realizat prin materialul de umplutura al vestei, material ce se regaseste la costumele termice militare si care se caracterizeaza prin greutate mica raportata la izolare termica ridicata.
Vesta este recomandata in perioadele racoroase sau cu vant. Este prevazuta cu o gluga generoasa ce completeaza confortul termic, atunci cand situatia o cere.
Un produs care ocupa un spatiu foarte mic in bagajul de pescuit, dar care poate face diferenta cand vremea nu este prielnica, sau cand capriciile ei ne iau prin surprindere.
Vesta este disponibila in patru marimi:  M ; L ; XL ; XXL si este fabricata din 65% bumbac si 35% fibre poliester.
Culoare verde.Mai multe detalii

82,00 lei cu taxe

Produs nou

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie