CUTIE SCAUN

Cutie din plastic rezistent cu o compartimentare optima pentru majoritatea stilurilor de pescuit.  
Cutia ofera atat compartimente pentru maruntisuri, dar si un compartiment de volum pentru accesorii mai mari ce necesita protectie la transport. ( mulinete, avertizori, ... ). Balamalele si clipsurile de inchidere sunt  sigure, solide si asigura actionari multiple fara sa se deterioreze.

Mai multe detalii

80,00 lei cu taxe

100

Produs nou

Cutie robusta, din plastic rezistent,  ce se poate folosi inclusiv ca scaun.
Este compartimentata pe trei categorii. Patru cutii cu capac pentru maruntisuri, doua compartimente cu acces rapid pentru ustensile si un compartiment de volum.
Cutia protejeaza impotriva apei de ploaie.
Modelul este destinat tuturor categoriilor de pescuit, fiind una dintre cele mai utile cutii de transport pentru acest domeniu.
Cutia a fost testata cu greutati de pana la 20 kg  ( sonar + baterie + accesorii, ... ) o perioada lunga de timp fara sa cedeze sau sa prezinte modificari functionale.
Dimensiuni: 360x230x370mm

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie