COBRA CARBON FL 3K 25mm

Noul baston de nadire pentru boilies de 24mm vine in acest an cu o greutate de numai 72g! 
Panza de carbon 3K  prezinta finisaje impecabile sub toate aspectele, atat la exterior cat si la interior. Complementar, noul maner din material EVA,  fixat prin impregnare, ridica standardele bastoanelor de nadit la cel mai inalt nivel calitativ.

Mai multe detalii

175,00 lei cu taxe

713

Produs nou

Lungimea de 106cm recomanda bastonul de nadit atunci cand se vizeaza distantele extreme.
Cobra este prevazuta cu husa din neopren.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie