COBRA CARBON TAZURA 3K 128CM - 26MM Mărește

COBRA CARBON TAZURA 3K 128cm - 26mm

Baston de nadire  pentru boilies de 24 mm.  Lungime 128cm.
Confectionat din panza de carbon 3K  ce confera  greutate redusa si un aspect deosebit. 


Mai multe detalii

180,00 lei cu taxe

1257

Produs nou

Materialul cobrei de carbon nu este afectat de razele soarelui si bastonul de nadit cu boilies isi pastreaza forma la temperaturi ridicate.
Rezistenta maxima in conditii uzuale de folosire.
Greutate: 110g.
Lungime  128 cm .
Maner conic din material EVA pentru o prindere sigura.
Husa neopren.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie