COBRA CARBON TAZURA 3K 128cm - 26mm

Baston de nadire  pentru boilies de maximum 24mm. ( Se poate folosi inclusiv pentru nadirea cu boilies de 22mm sau 20mm. Lungimea bastonului este de 128cm. )
Bastonul de nadire  este confectionat din panza de carbon 3K material ce confera  greutate redusa, rezistenta in utilizare si un aspect deosebit. 
Cobra prezinta finisaje de calitate.
Mai multe detalii

250,00 lei cu taxe

1257

Produs nou

Greutatea bastonului de nadire Tazura este de numai 110g.
Lungime  cobrei  este de 128cm, bastonul asigurand inclusiv nadirea la mare distanta.

Cobra de carbon Tazura este prevazuta cu husa de neopren.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie