TREPIED CANTARIRE CRAP CO2

Trepied pentru cantarirea crapilor confectionat din duraluminiu. 

Mai multe detalii

170,00 lei cu taxe

1020

Produs nou

Trepiedul este usor si foarte solid putand sa sustina greutati de pana la 100g kg.
Inaltimea maxima a cuiului de cantarire poate sa ajunga pana la 180cm
Trepiedul pentru cantarire are picioare telescopice. Tronsonul exterior are lungimea de 100cm, iar cel interior de 90cm.
Trepiedul strans pentru transport are lungimea de 100cm si diametrul 8cm.
Greutate: 1,2kg
Prevazut cu husa pentru transport.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie