AVERTIZOR CU PRINDERE PE LANSETA HAKUYO

Avertizor sonor si luminos prevazut cu sistem de prindere pe lanseta.

Mai multe detalii

25,00 lei cu taxe

913

Produs nou

Sistemul de avertizare este rezistent la apa si are un consum redus de energie, bateriile putand rezista pe parcursul multor partide de pescuit.
Este recomandat in special pescuitului pe rauri sau Dunare.
Avertizorul se porneste prin apropierea rolei de tubul atasat pe avertizor. ( prin rotire ).
La indepartarea rolei de tub ( rotire in sens invers ), avertizorul se opreste.
Avertizorul functioneaza cu 3 baterii AG13.
Dimensiuni : lungime 45mm , diametrul 30mm.
Greutate 30g.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie