AVERTIZOR INDIVIDUAL HAKUYO

Avertizor cu posibilitati de reglare pentru ton, volum si sensibilitate.

Mai multe detalii

25,00 lei cu taxe

214

Produs nou

Senzor digital cu posibilitati de reglare pentru ton, volum si sensibilitate. Avertizarea luminoasa se face prin prezenta a doua led-uri de culoare albastra. 
In comparatie cu alte modele similare avertiorul Hakuyo pastreaza lumina swingerului aprinsa timp de 20 secunde dupa fiecare activare, asigurand astfel o mai buna observare pe timp de noapte a acestuia.
De cele mai multe ori, un singur bip din partea avertizorului sonor modifica pozitia swingerului suficient pentru a arata prezenta pestelui in carlig, dar pentru ca acesta sa poata sa fie observat, este necesar  ca swingerul sa ramana aprins mai mult timp si sa nu se stinga imediat dupa semnalul sonor. Avertizorul Hakuyo asigura inclusiv acest aspect.
Consumul extrem de mic datorat smd-urilor de ultima generatie asigura functionarea avertizorului timp indelungat, un set de baterii fiind suficient pentru utilizarea pe parcursul unui intreg sezon.
Avertizorul functioneaza cu doua baterii LR1 1,5V ( nu sunt incluse ) .

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie