SET AVERTIZORI 4+1 EAST SHARK POLIFONIC

Setul de 4 avertizori cu statie de la East Shark ridica standardele acestui brand la un nou nivel in privinta avertizoarelor electronice.  
Atat avertizorii cat si statia cumuleaza atat componente cu calitate ridicata, cat si functii de apreciat. 
Aparatele ies in evidenta prin carcasa solida cu finisaje perfecte, prin sunetele polifonice si prin functiile cu reglare rapida.

Mai multe detalii

1 050,00 lei cu taxe

1684

Produs nou

Functii si caracteristici avertizori East Shark Polifonic:
- sunete polifonice.
- functie on/off cu trei pozitii (pe butonul metalic). Cu butonul in sus avertizorul este oprit. Cu butonul pe treapta intermediara avertizorul este in modul de zi. Cu butonul in partea de jos avertizorul este in modul de noate si lumina de veghe este aprinsa.
- lumina de veghe se poate regla in trei trepte cu ajutorul butonului de pe spatele carcasei.
- functie volum, sensibilitate si ton pe potentiometre cu reglare rapida si precisa.
- functie care permite schimbarea culorilor (butonul de pe spatele carcasei). Led-urile pot avea urmatoarele culori: verde, albastru, galben, mov, alb si rosu.
- functie drop/run cu diferenta de tonalitate in functie de ridicarea sau coborarea swingerului. Totodata, cand firul este slabit led-urile clipesc intermitent, iar cand firul se tensioneaza led-urile raman aprinse (aproximativ 10 secunde). Semnalele sonore si luminoase sunt transmise identic si pe statie.
- mufa pentru conectarea swingerelor luminoase.  Mufa este prevazuta cu capac cauciucat.
- indicator pentru baterie slaba.( ledurile se schimba in culoarea verde-albastru)
- avertizorii functioneaza cu doua baterii tip AA.

Functii si caracteristici statie East Shark Polifonic:
- sunete polifonice preluate de la avertizori.
- mini lampa cu doua leduri care se aprinde in momentul in care statia suna. Lampa se poate opri din butonul de pe spatele carcasei.
- functie vibratie setabila din butonul de pe spatele carcasei.
- potentiometru pentru volum cu functie 0n/off.
- indicator pentru baterie slaba.
- se pot receptiona pana la 12 avertizori pe o statie.
- distanta de receptie 500m !!!
- statia functioneaza cu trei baterii tip AA.

Ambele aparate au un consum redus de energie si rezistenta la apa IPX5.

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie