SET 6 AVERTIZORI CU STATIE TAZURA DMX

Setul de avertizori TAZURA DMX ofera la un pret competitiv principalele functii aferente senzorilor de pescuit.  
Modelul detine  componente de calitate cu consum redus de energie.  
Carcasa iese in evidenta prin finisaje perfecte si robustete.  
Alarmele au o tonalitate deosebita. ( sunete "groase" )

Mai multe detalii

580,00 lei cu taxe

1572

Produs nou

Functii avertizori TAZURA DMX:

- Functia ON/OFF . Prin apasarea prelungita a primului buton  de sus de pe laterala avertizorului se porneste si se opreste aparatul. 

- Functia VOLUM. prin apasarea scurta a butonului onn/off se poate regla volumul avertizorilor in 8 trepte. Pe ultima treapta a volumului avem functia MUTE ( avertizorul nu suna, semnalul fiind dat doar de statie si de luminile celor doua aparate).

-Functia TONALITATE. Prin apasarea scurta a butonului notat cu T ( nr.2 de sus in jos) putem schimba tonalitatea avertizorului in 8 trepte diferite. Pe una dintre trepte avertizorul detine tonalitatea cu sunete "groase".

- Functia SENSIBILITATE. Prin actionarea scurta a butonului S (nr.3 de sus in jos) se poate regla sensibilitatea avertizorului in 8 trepte. Sensibilitatea se poate regla in functie de treapta setata  intre 1cm si 8cm de fir tras pentru un semnal.

- Functia LUMINA DE VEGHE. Prin apasarea butonului W ( ultimul buton de jos) se porneste sau se opreste lumina de veghe. Aceasta este pe rola avertizorului.

- Functia ANTIFURT.   La apasarea prelungita a butonului W functia antifurt se activeaza.  Cu functia activata, in momentul in care se ridica lanseta de pe avertizor acesta emite semnal specific de alarma atat prin propriul difuzor, cat si pe statie. Functia se dezactiveaza procedand la fel ca la activarea ei.

- SNAG BAR. Avertizorii detin doua tije ce se pot monta in carcasa cu rol de snag bar.

- MUFA JACK universala. Avertizorii detin mufa pentru conectarea swingerelor luminoase.

- Functie BATERIE SLABA.  In situatia in care bateria are un nivel scazut, atunci ledul din partea dreapta incepe sa palpaie intermitent.

- Functia DROP/RUN. Aceasta diferentiaza prin tonalitate miscarea firului inainte sau inapoi, atat pe statie cat si pe avertizor. 
Pe "drop" led-ul din dreapta de pe avertizor palpaie interminent in timpul miscarii si inca 20 secunde dupa aceea, iar pe "run" led-ul palpaie rapid in timpul miscarii, dupa care ramane aprins continuu inca 20 secunde.

Avertizorii functioneaza cu baterii de 9V. Recomandam folosirea bateriilor alkaline pentru o functionare sigura si indelungata a avertizorilor.

Functii statie TAZURA DMX:

- Statia detine 6 canale asistate de led-uri colorate 
si poate receptiona pana la 6 avertizori pe fiecare canal. ( in total 36 avertizori). Inrolarea avertizorilor pe statie se face apasand simultan butoanele + si - de pe aceasta pana la primul bip, dupa care se elibereaza butoanele si se alege cu + sau - culoarea canalului. Dupa ce canalul a fost ales, se activeaza avertizorul de inrolat si statia il retine automat.

- Functia ON/OFF. Aparatul se porneste si se opreste apasand lung butonul din centru.

- Functia Volum.  Volumul se poate mari sau micsora apasand butoanele + sau - de pe statie.  Volumul dat la minimum intra pe VIBRATIE.

- Tonurile si alarma sunt sincronizate cu avertizorii.

- Prindere cu MAGNET si cu snur.
Statia este prevazuta in interiorul carcasei, pe spatele acesteia, cu un magnet puternic pentru a putea fi atasata pe suporturi metalice.  Totodata statia este prevazuta cu un orificiu pentru prinderea unui snur.

- Distanta de receptie de minimum 150m. Statia poate receptiona avertizorii la distante de peste 150m, pana la 200m, in functie de nivelul bateriei.

Functia BATERIE SLABA.  In situatia in care bateria are un nivel scazut, atunci ledul din partea dreapta incepe sa palpaie intermitent..

- Statia functioneaza cu baterii de 9v. Recomandam folosirea bateriilor alkaline pentru o functionare sigura si indelungata a avertizorilor.

Setul este prevazut cu penar pentru transport.


Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie