SET 4 AVERTIZORI CU STATIE FL CAMELEON

Noul model de avertizori 4+1 de la FL vine cu un design inovator sub care sunt inglobate principalele caracteristici ale avertizoarelor sonore: volum, ton si sensibilitate.

Mai multe detalii

400,00 lei cu taxe

1063

Produs nou

Avertizorii prezinta leduri cu posibilitatea de schimbare a culorilor. Astfel, prin  apasarea simultana a butoanelor S si T timp de 3 secunde, avertizorul isi schimba culoarea trecand prin sase variante ale acesteia. Se pot obtine culorile: verde, rosu, albastru, portocaliu, alb si mov.
Culorarea setata pe un avertizor este preluata automat si de statie.
Avertizorii si statia au un consum mic si se alimenteaza cu baterii de 9V.
Statia este prevazuta cu antena ( detasabila ) pentru a atinge distante mari de captare a avertizorilor ( +200m )
Avertizorii sunt prevazuti cu mufa jack pentru conectarea swingerelor lumino.
Senzorii sunt rezistenti 100% la umiditate si la ploaie.
Functii : volum ( V ) , ton ( T ) si sensibilitate ( S ).  Toate functiile se regleaza in sase trepte asistate de leduri.
Butonul on/off coincide cu butonul de volum si functia este activata de apasarea prelungita a acestuia, atat la inchiderea avertizorului, cat si la punere in functiune a acestuia.
Setul este prevazut cu penar pentru transport.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie