ANTIFURT PIR COMPATIBIL STATII AVERTIZORI

Antifurt pescuit cu senzor de miscare compatibil cu statiile de la avertizorii pentru pescuit. 

Modele de statii verificate de magazinul nostru compatibile cu antifurtul PIR pentru pescuit:
- set avertizori Hakuyo 2018
- set avertizori Hakuyo 2014
- set avertizori Saimino TLI-34

Mai multe detalii

100,00 lei cu taxe

1057

Produs nou

Antifurtul PIR prezinta filet pentru fixarea pe picheti si se monteaza in zona standului de pescuit atunci cand acesta nu este supravegheat si exista riscuri de furt. Poate supraveghea inclusiv masina sau locul unde se pastreaza pestele, in situatia in care acestea sunt la o distanta mai mare.
Introducerea pe statie se face ca si in cazul avertizorilor, iar semnalul sonor  dat de statie este distinct fata de cel al avertizorilor, avand sunet specific de alarma.
Antifurtul are posibilitatea  de a suna independent de statie, cu volum in 7 trepte, dar are si functia MUTE in care avertizarea este data numai de statia de pescuit.
Alarma suna 5 secunde la o activare a senzorului. Daca intrusul sta mai mult in perimetrul supravegheat, statia suna in continuare, cu intreruperi de cateva secunde.
Se poate folosi si in alte situatii in care este nevoie de a supraveghea anumite zone sau obiecte pe perioade mai scurte de timp, cand montarea unui sistem de alarma nu este posibila sau nu este rentabila.
Functia On/Off este pe butonul de volum si se activeaza prin apasarea prelungita a acestuia. 
Antifurtul este rezistent la umiditate si ploaie.
Se pot introduce mai multi avertizori antifurt pe aceeasi statie !


Antifurtul PIR pentru pescuit are o arie de acoperire cu un unghi de 150 grade si o lungime de pana la 8m.
Functioneaza cu 3 baterii AAA ( nu sunt incluse )
Distanta la care emite catre statie: 100m.
Dimensiuni carcasa: 6cm x 6cm x 3cm

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie