CONECTOR AVERTIZORI DM

Conector pentru fixarea avertizorilor pe pichet sau rod pod. 
Cuplare ferma, fara jocuri!

Mai multe detalii

12,00 lei cu taxe

1004

Produs nou

Conectorul pentru avertizori DM dispune de o inovatie materializata printr-o prelungire a imbinarii, fara ca dimensiunile exterioare sa fie modificate. Astfel imbinarea se face pe o lungime dubla in comparatie cu conectorii uzuali, aspect ce asigura o fixare ferma, jocurile fiind eliminate in totalitate.
Decuplarea se face prin  tragerea bucsei striate de pe conector spre pichet.
Partea de pe pichet ramane armata, iar  la o noua cuplare aceasta se fixeaza automat, fara a mai fi necesar sa se actioneze bucsa striata.
Material duraluminiu eloxat.
Lungime totala 60mm. 
Diametrul exterior 15mm .

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie