PLUTA DOUA CULORI SOMN Mărește

PLUTA CULISANTA SOMN

Pluta culisanta pentru somn este prevazuta cu tub axial din material plastic cu interiorul de 3mm si antena pentru fixarea firului. 

Mai multe detalii

8,00 lei cu taxe

Produs nou

Pluta culisanta pentru somn este confectionata din material expandat cu duritate foarte mare, aspect ce confera durabilitate in folosire.
Pluta este disponibila in urmatoarele gramaje de flotabilitate:
- 100g  ( lungime 10cm, diametru 6cm)
- 120g  ( lungime 11cm, diametru 5cm)
- 150g  ( lungime 10cm, diametru 7cm )
- 200g  ( lungime 11cm, diametru 8cm )
Pluta este vopsita in doua culori, partea superioara fiind fluorescenta pentru a avea o buna vizibilitate.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie