VARTEJ CU RULMENT 100kg Mărește

VARTEJ CU RULMENT 100kg

Vartej prevazut cu rulment destinat pescuitului la somn, cu precadere in monturile pentru clonc.
Confectionat din  materiale inoxidabile.

Mai multe detalii

4,00 lei cu taxe

495

Produs nou

Imbinarea tip rulment pentru acest tip de vartej destinat pescuitului la somn asigura libertate marita monturilor, chiar si atunci cand vartejul lucreaza sub forte ridicate. Astfel monturile cu peste viu nu se vor mai rasuci ca in cazul celor cu varteje simple, in care frecarea mare nu da libertate completa firului.
Testat pana la 100kg.
Culoare black nickel.
Lungime totala : 30mm.
Diametru exterior inele : 9mm

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie