VARTEJ CU RULMENT 100kg

Vartej prevazut cu rulment destinat pescuitului la somn.
Confectionat din  materiale inoxidabile. 
Calitate maxima sub toate aspectele.  
Culoarea negru mat.  
Lungime totala 30mm.

Mai multe detalii

3,00 lei cu taxe

-25%

4,00 lei cu taxe

495

Produs nou

Imbinarea tip rulment pentru acest tip de vartej destinat pescuitului la somn asigura libertate marita monturilor, chiar si atunci cand vartejul lucreaza sub forte ridicate. Folosind varteje cu rulment monturile  nu se vor mai rasuci sau incurca, asa cum se intampla frecvent in cazul monturilor cu varteje simple.

Testat pana la 100kg.
Lungime totala : 30mm.
Diametru cilindru: 7mm.
Diametru exterior inele : 9mm
Culoarea negru mat.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie