CON ANTITANGLE CAMO 10buc.

Con din cauciuc siliconic pentru fixarea buclelor de fir pe agrafele rapide. Conul are si rol antitangle, protejand carligul in aruncare.

Mai multe detalii

5,00 lei cu taxe

Produs nou

Materialul siliconic de calitate isi pastreaza forma si elasticitatea.
Conul antitangle are doua diametre distincte. Partea care intra pe agrafa rapida are diametrul de 3mm si lungimea de 10mm, iar prelungirea acesteia are diametrul de 2mm, partea terminala fiind conica.

Conurile antitangle sunt disponibile in doua lungimi : 3cm si 5cm.
Culoare verde camuflaj sau verde , in functie de stocul disponibil.

Plicul contine 10 conuri siliconice.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie