FIR TEXTIL CARLIGE FALAI PE8X 20m

Fir textil pentru legat carlige din material PE 8X , cu o structura maleabila, rezistenta ridicata si o culoare verde inchis cu insertii negre, pentru un camuflaj perfect.

Mai multe detalii

8,00 lei cu taxe

Produs nou

Firul textil Falai PE 8x este impletit in opt spire, aspect ce ii confera o sectiune rotunda si maleabilitate ridicata.
Rola contine 20m fir textil si sunt disponibile urmatoarele dimensiuni:
- 0,10mm - 8,5kg
- 0,12mm - 10kg
- 0,14mm - 15kg
- 0,16mm - 19kg
- 0,18mm - 21kg
- 0,20mm - 23kg
- 0,22mm - 24kg
- 0,25mm - 26kg
- 0,30mm - 29kg

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie