SWINGER ILLUMINATED BLACK DS LED MULTICOLOR

Noutatea ce o aduce  swingerul DS  este data de posibilitatea reglarii culorii ledului , cat si a intensitatii luminoase a acestuia.

Mai multe detalii

51,00 lei cu taxe

858

Produs nou

Swingerul DS cu led multicolor este prevazut cu cap de prindere pe baza de bile MAGNETICE  si dispune de doua greutati detasabile de 28g si 36g.
Culorile ledului cat si intensitatea acestuia se pot regla din cele doua butoane plasate pe capul swingerului. Acestea  se pot schimba in : albastru, rosu , verde, mov , galben , alb .
Swingerul DS este prevazut cu mufa la 90 grade pentru conectarea usoara la avertizorul sonor.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie