SWINGER ILLUMINATED BLACK PC-7 LED MULTICOLOR

Noutatea adusa de acest model de swinger este data de posibilitatea reglarii culorii ledului , cat si a intensitatii luminoase a acestuia.
Swingerul PC-7 este prevazut cu intinzator reglabil in trei trepte si cu greutate culisanta de 80g.

Mai multe detalii

60,00 lei cu taxe

857

Produs nou

Swingerul PC-7  cu led multicolor este prevazut cu cap de prindere pe baza de bile MAGNETICE  si are trei trepte de reglare a tensiunii.
Culorile ledului cat si intensitatea acestuia se pot regla din cele doua butoane plasate pe capul swingerului. Acestea  se pot schimba in : albastru, rosu , verde, mov , galben , alb .
Led-ul isi schimba culoarea prin simpla apasare a butonului si isi pastreaza setarea chiar daca este deconectat de la avertizor.
Conectarea  la avertizorul sonor se face cu ajutorul unei mufe la 90 grade.
Greutate reglabila de 80g este prevazuta cu piulita de fixare pe pozitie. Prin strangerea piulitei aceasta preseaza pe o garnitura de cauciuc, care la randul ei preseaza tija swingerului, blocand astfel pozitia greutatii.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie