SWINGER HAKUYO MKM2 MOV

Model imbunatatit in gama de swingere Hakuyo, aspect provenit in mare parte de la capul de prindere MKM2, care vine reglat direct din fabrica pentru a functiona perfect, atat pe firele subtiri cat si pe cele groase.

Mai multe detalii

35,00 lei cu taxe

226

Produs nou

In comparatie cu modelele anterioare, la acest nou model de swinger HAKUYO MKM2 apar  urmatoarele aspecte :
- capul de prindere a firului este  reglat perfect din fabrica  pentru o functionalitate fara cusur.  
- mufa de conectare este la 90 grade si astfel swingerul se poate adapta pe orice avertizor, indiferent de pozitionarea mufei mama de pe acesta.
- greutate culisanta marita  la 80g, pentru o mai buna intindere a firelor atunci cand este cazul ( curenti de apa, fire groase, plantat la distante mari, vant puternic , ... ).
- partile metalice sunt de culoare neagra, dand un aspect deosebit swingerului in ansamblu.
- capul de semnalizare diferentiat prin culori are o structura  mata, pentru o difuzie in masa a luminii produsa de led.
-  penar de dimensiuni reduse  cu protectie marita.
Prevazut cu limitator de cursa pentru ca semnalizatorul sa nu loveasca in avertizorul electronic sau pichet.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie