SET SWINGERE TAZURA MKM3 MOV CU SISTEM TENSIONARE

Noul model de swinger Tazura prezinta facilitati inovatoare in utilizare, acestea fiind completate de materiale cu calitate ridicata si finisaje pe masura. 
Modelul este prevazut cu dublu conector rapid  pentru swinger si avertizor, cu greutate reglabila intre 20g si 80g si cu buton de tensionare reglabil in trei trepte de pana la 160g. Capul de prindere a firului este tip MKM3 si prezinta o functionalitate fara cusur, acest model de prindere fiind pe departe cel mai apreciat de pescarii de crap.
Setul este prevazut cu penar si toate swingerele din set au culoarea MOV.
Seturile se pot comanda cu 3, 4, 5 sau 6 swingere.

Produs disponibil din luna august.


MODELUL ESTE INREGISTRAT LA OFICIUL UNIUNII EUROPENE PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA:
- NR. 008579486-0001 - DUBLU CONECTOR RAPID
- NR. 008583066-0001 - CAP SWINGER
Mai multe detalii

280,00 lei cu taxe

Produs nou

Swingerele Tazura MKM3 prezinta o inovatie adusa semnalizatoarelor de crap, respectiv un dublu conector rapid atat pentru swinger cat si pentru avertizor. Conectorul este prevazut cu filete metalice din bronz. 
Modelul detine o greutate reglabila pe tija de 20g-80g forta de intindere. Prin desfacerea surubului cu cap randalinat din capatul greutatii garniturile slabesc fixarea pe tija, moment in care greutatea se poate repozitiona, dupa care, prin simpla strangere a surubului, acesta preseaza garniturile si greutatea se fixeaza ferm pe noua pozitie.
Butonul lateral pentru tensionare regleaza in trei trepte rezistenta pe care o prezinta swingerul la ridicare. Pe treapta 0 swingerul intinde firul sub greutatea propie, iar pe treptele 1 si 2 greutatea creste cu cate 40g pe fiecare treapta. Astfel forta de intindere a firului se poate regla intre 20g si maximum 160g.  Butonul de tensionare este prevazut cu dublu arc, unul pentru tensionarea efectiva a swingerului si unul care tine presat butonul pe pozitie. Ambele arcuri, cat si toate celelalte piese ale swingerului sunt inoxidabile.
Swingerele sunt prevazute cu sistem de prindere a firului tip MKM3.  Piesa de prindere a firului  face corp comun cu intreg capul swingerului, iar culoarea este data de capacul colorat ce intra presat peste acesta. In acest fel au fost obtinute finisaje fara cusur si in acelasi timp un corp rezistent si bine fixat pe tija.
Swingerele Tazura sunt prevazute cu led si mufa jack universala pentru conectarea la avertizorul sonor.
Conectorul este conceput astfel incat sa lase  posibilitatea conectarii mufei jack la avertizor.

MODELUL ESTE INREGISTRAT LA OFICIUL UNIUNII EUROPENE PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA:
- NR. 008579486-0001 - DUBLU CONECTOR RAPID
- NR. 008583066-0001 - CAP SWINGER


ATRAGEM ATENTIA CA REPRODUCEREA MODELULUI ESTE ILEGALA!


Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie