SCAUN BARACUDA HXC 009 CAMO

Scaunul pentru pescuitul la crap HXC 009 Camo Baracuda este un scaun pentru pescuitul la crap, de culoare camuflaj, cu spatar reglabil, cu cotiere si picioare ajustabile.

Mai multe detalii

320,00 lei cu taxe

803

Produs nou

Material gros Oxford 600x300D si cadru din duraluminiu.
Dimensiuni spatar (cm): 50x58
Dimensiuni sezut (cm): 50x50
Inaltimea sezutului reglabila intre 28cm-41cm
Grosime sezut: 2cm
Greutate: 6,2kg

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie