ROD POD HAKUYO ALUMINIU RP160

Rod pod HAKUYO confectionat din duraluminiu, prevazut cu 4+1 posturi.

Mai multe detalii

420,00 lei cu taxe

683

Produs nou

Noul model de rod pod inox de la Hakuyo vine cu un post suplimentar pentru a da posibilitatea folosirii suportului atat cu 4 cat si cu 3 lansete.
Distanta dintre cele 4 posturi este de 23 cm .
In situatia in care este folosit cu 3 posturi, distanta dintre acestea este de 35cm.
Posibilitati multiple de fixare a picioarelor, atat ca inaltime cat si ca unghiuri.
-Lungime maxima intre buzz bari: 133cm
-Inaltime cu picioarele intinse: 93cm.
-Lungime buzz bar: 70cm
-Dimensiuni transport: 90x25x10cm
-Greutate: 3,8kg   
-Prevazut cu  husa de transport.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie