ROD POD N4 Mărește

ROD POD BARACUDA N4

Rod pod din aluminiu BARACUDA, foarte stabil, pentru 4 lansete crap, cu dublu reglaj pe inaltime:

Mai multe detalii

220,00 lei cu taxe

134

Produs nou

Din datele tehnice ale rod pod -ului BARACUDA N4 amintim :
- distanta dintre 2 posturi succesive: 21 cm
- ajustabil pe lungime de la 75 cm la 123 cm
- greutate proprie: 2,55 kg
- posibilitate de reglare in plan vertical (inaltimea maxima totala atinsa prin inaltarea picioarelor din fata este de 128 cm)
- geanta de transport
-picioarele ajustabile pe inaltime de la 34 cm la 56 cm
-reglaj din tijele verticale care sustin cele 2 buzz-bar de la 18 cm la 52 cm


Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie