PRASTIE PENTRU NADIT 04 Mărește

PRASTIE PENTRU NADIT 04

Prastie pentru nadit cu cadru de aluminiu.

Mai multe detalii

27,00 lei cu taxe

929

Produs nou

Prastie cu cadru din aluminiu pentru nadire cu bulgari.
Destinata lungimilor maxime aferente acestui stil de momire.
Incarcata corect poate sa arunce bulgari cu diametrul de 3-5 cm pana la 80m.
Sistem de prindere al elasticelor ce ajuta la o prindere simpla si ferma a acestora, cat si la o buna revenire a cupei in pozitia de aruncat, fara ca aceasta sa se incurce dupa fiecare lansare.
Inaltime 30 cm.
Deschidere 20 cm.
Lungime elastic 35 cm.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie