BARCA PNEUMATICA CU PODINA FL 2,30m

Barca pneumatica FL cu podina, chila in "V" si placa pentru motor. 
Barca ideala pentru partidele pescuit plantat, pentru nadiri rapide in cantitati mai mari sau in toate cazurile in care este nevoie de a se intra pe apa. ( balizat, nadit, scoaterea pestelui, ... ).   
Barca FL 230 se preteaza foarte bine si partidelor rapide de spinning. Usoara, stabila, dar in acelasi timp foarte rezistenta si suficient de mare pentru echipamentul aferent acestui stil de pescuit.

Mai multe detalii

2 100,00 lei cu taxe

1028

Produs nou

Modelul de barca cu dimensiuni minime pentru transport, dar suficient de mare pentru a asigura stabilitatea si un spatiu suficient pentru un pescuit complet. Barca dispune de un material cu proprietati maxime identic cu cel folosit pe modelele superioare ca marime.
Barca pneumatica  confectionata din material PVC 1100g/m2 in 5 straturi lipit prin termosudare. Material este foarte rezistent la soare, uleiuri si combustibili.
Barca este prevazuta cu podina ce se imbina cu profile de duraluminiu , intarite cu profile laterale robuste din duraluminiu.
Materialul podinei si al placii de motor este rezistent la apa , nu se deformeaza, nu se incinge la soare si nu este zgomotos atunci cand se scapa obiecte in barca.

Chitul contine : barca, podina, bancheta, pompa, vasle, chit reparatii, doua huse ( pentru barca si restul componentelor ).

Lungime : 230cm
Latime : 137cm
Lungime interior : 151cm
Latime interior : 60cm
Numar baloane : 3 + CHILA IN "V"
Diametru balon : 36cm
Motor max. 5CP
Greutate 38kg
Greutate maxima incarcatura 350kg
Durata medie de folosire expluatata zilnic  10 ani ( conform indicatiilor de folosire ).

Garantie 5 ani.

TRANSPORT GRATUIT !Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie