PAT PLIANT HAKUYO TFB008

Pat pliant HAKUYO cu posibilitati multiple de inclinare.

Mai multe detalii

465,00 lei cu taxe

684

Produs nou

Patul pentru pescuit este prevazut cu cadru metalic rezistent, saltea buretata si picioare telescopice, ajustabile.
Patul se poate rabata prin sistemul special prevazut cu role dintate, putand fi transformat cu usurinta in sezlong.
Este prevazut cu perna incorporata, iar in zona de asezare a picioarelor este confectionat dintr-un material impermeabil, ce se poate curata cu usurinta.
Dimensiunile saltelei sunt de 210x70cm.
Inaltime 35-43cm.
Greutate 9kg.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie