MULINETA HK 3000 HAKUYO

Mulineta Hakuyo  HK 3000 este destinata pescuitului la spinning. Modelul detine principalele caracteristici necesare acestui stil de pescuit.

Mai multe detalii

82,00 lei cu taxe

1034

Produs nou

Mulineta HK 3000 este prevazuta cu 9 rulmenti  si cu un mecanism robust pentru o mulineta de calibru mic.
Frana micrometrica asigura reglajele precise la care se doreste ca firul sa lucreze.
Greutatea redusa si viteza de recuperare completeaza caracteristicile unei mulinete apreciate de pescarii de spinning.
GREUTATE285g
DIAMETRU TAMBUR50mm
NR. RULMENTI9
RAPORT DE RECUPERARE5,2:1
CAPACITATE TAMBUR 10,20mm / 140m
CAPACITATE TAMBUR 20,20mm / 140m
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie