MULINETA HAKUYO SURF GS8000

Noul model de mulineta de la Hakuyo SURF GS 8000 inglobeaza principalele caracteristici ale unei mulinete destinate pescuitului la crap.

Mai multe detalii

280,00 lei cu taxe

Produs nou

Mulineta SURF GS8000 vine cu doi tamburi cu adancimi diferite, unul  pentru fire subtiri si unul cu adancime mai mare, pentru folosirea firelor groase.
Mulineta este prevazuta cu 9 rulmenti, sistem wormshaft de asezare a firului si fusta sub tambur ce impiedica infasurarea firului sub acesta.
Angrenajul solid cu raportul de recuperare de 4,1 : 1 recomanda mulineta SURF GS 8000 inclusiv pescuitului solicitant, in care se forteaza sculele.
Frana pe baza de discuri pasla DURAZIV asigura un reglaj perfect in gama firelor subtiri si totodata rapiditate in utilizare, frana fiind reglabila in plaja a 180 grade.
Greutatea de numai 640g completeaza lista caracteristicilor cerute de o mulineta performanta de crap.

-Anti-Reverse cu role teflon
-Wormshaft
-Instant drag
-Anti-vibro-system
-Tambur  rezerva aluminiu  
-Manivela ergonomica din otel inox
-Carcasa ABS - graphite de mare rezistenta
DIAMETRU TAMBUR80mm
NR. RULMENTI9
WORMSHAFTDA
RAPORT DE RECUPERARE4,1 : 1
CAPACITATE TAMBUR 10,25mm / 260m
CAPACITATE TAMBUR 20,40mm / 320m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE650g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie