MULINETA FL NFR 9000

Mulineta NFR 9000, productie a anului 2017, aduce imbunatatiri modelului de baza  YF 9000 prin sistemul baitrunner si prin degajarile din tambur, aspect ce usureaza mulineta.
Mulineta detine tambur de rezerva cu capacitate marita pentru fire mai groase.


Mai multe detalii

308,00 lei cu taxe

616

Produs nou

Mulineta NFR9000 este prevazuta cu sistem baitrunner.

HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE590g
DIAMETRU TAMBUR80mm
NR. RULMENTI10
WORMSHAFTDA
RAPORT DE RECUPERARE4,6 : 1
CAPACITATE TAMBUR 10,34 / 370m
CAPACITATE TAMBUR 20,40mm / 400m
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie