MULINETA HAKUYO XA8000


Mulineta Hakuyo XA 8000 vine echipata cu 8 rulmenti si cu un angrenaj puternic cu raport de recuperare de  4,1 : 1.

Mai multe detalii

150,00 lei cu taxe

053

Produs nou

Mulineta XA 8000 este destinata pescuitului la crap, atat pe balti cat si pe marile rauri sau Dunare.
Tamburul de dimensiuni mari permite lanseuri lungi, dar si o capacitate mare de fir, atunci cand sunt necesare fire groase, ca in cazul pescuitului plantat sau pe Dunare.
Mulineta fiind compacta si robusta  este indicata inclusiv pescuitului din barca.
Numarul mare de rulmenti si angrenajul de forta asigura rezistenta mulinetei chiar si atunci cand este necesara fortarea acesteia.
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE640g
DIAMETRU TAMBUR70mm
NR. RULMENTI8
WORMSHAFTDA
RAPORT DE RECUPERARE4,1 : 1
CAPACITATE TAMBUR 10,30mm / 600m ; 0,40mm / 400m
CAPACITATE TAMBUR 20,40mm / 280m ; 0,50mm / 230m
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie