MULINETA TRIKI CARP 60 Mărește

MULINETA BARACUDA TRIKI CARP60

Mulineta destinata pescuitului stationar la crap, somn sau alti pesti mari, avand sistem baitrunner cu reglaj fin, precum si doi tamburi long cast din aluminiu. Mulineta este recomandata pentru lansarile foarte lungi si lucrul in sarcina mare.

Mai multe detalii

150,00 lei cu taxe

50

Produs nou

- Capacitate: 0,35mm/380m
- Raport recuperare: 5.2:1
- 7 rulmenti
- Tamburi aluminiu.

HUSANU
GREUTATE700g
DIAMETRU TAMBUR60mm
NR. RULMENTI7
WORMSHAFTDA
RAPORT DE RECUPERARE5,2 : 1
CAPACITATE TAMBUR 10,30mm / 500m ; 0,40mm / 290m
CAPACITATE TAMBUR 20,30mm / 500m ; 0,40mm / 290m
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie