MULINETA FL KH9000

O mulineta puternica echipata cu 10 rulmenti, manivela solida metalica, wormshaft si cu tamburi de capacitati diferite. KH 9000 dispune de o frana frontala progresiva, reglabila precis in orice situatie de pescuit, atat pe firele subtiri cat si cand se cere o tensiune mai mare ( pescuit in agatatura, cand pestele nu trebuie lasat sa-si ia mult fir ).

Mai multe detalii

199,00 lei cu taxe

484

Produs nou

Mulineta KH 9000 este destinata pescuitului plantat sau pe Dunare, datorita robustetii si a tamburului de capacitate mare care accepta fire groase.
Totodata raportul de recuperare scazut ii mareste forta de tractiune, acest lucru sustinand genul de pescuit in care solicitarile sunt mai mari.
Tamburul de rezerva este destinat firelor subtiri, avand o capacitate redusa, situatie in care mulineta se poate folosi pentru lansat la distante mari.
Sistemul wormshaft asigura o asezare perfecta a firului, aspect ce sustine aruncatul la distanta.
HUSANU
GREUTATE690g
DIAMETRU TAMBUR80mm
NR. RULMENTI10
WORMSHAFTDA
RAPORT DE RECUPERARE4,1:1
CAPACITATE TAMBUR 10,40 / 350m , 0,45 / 270m , 0,55 / 180m
CAPACITATE TAMBUR 20,40 / 160m , 0,45 / 130m , 0,55 / 95m
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie