MULINETA HAKUYO TD6000 VIVA

Hakuyo TD 6000 VIVA este varianta de mulineta ce acopera majoritatea stilurilor de pescuit la crap, de la pescuitul lansat pe balti si pana la pescuitul pe marile rauri, unde forta mulinetei este edificatoare. 
Este modelul folosit de Dan Mitranescu timp de 7 ani in competitii, cat si in pescuitul pe Olt sau Dunare.

Mai multe detalii

315,00 lei cu taxe

-10%

350,00 lei cu taxe

147

Produs nou

Una dintre cele mai robuste mulinete existente pe piata. Dupa testele facute pe parcursul mai multor ani, mulinetele HAKUYO TD6000 fiind folosite intensiv in competitii sau in pescuitul greu de Dunare, nu au prezentat urme de uzura care sa le afecteze functionarea.
Prezenta cu rezultate notabile in concursurile de casting  cat si  in cele de crap, dovedesc performantele mulinetei . 
Toate piesele componente sunt de calitate , simple si robuste . Nu are  plastic in angrenaje. 
Galetul este CERAMIC, fiind singura mulineta de la noi care ofera acest avantaj . Rola de trecere a firului este din ceramica SIC, iar in situatia folosirii firelor textile  nu  exista riscul  ca galetul sa se deterioreze.
Tambur din aluminiu titanizat, rezistent la lovituri . Tambur de rezerva din aluminiu titanizat  ce permite o cantitate mai mare de fir.  
Sistem worm-shaft  ce asigura asezarea perfecta a firului pe toata lungimea tamburului , fara "valuri" .
Frana rapida, reglabila in 360 grade,  pentru o trecere usoara  de la o frana tare necesara in momentul lanseului la una lejera in asteptare.
Perii pe rotor ce nu permit firului sa se incurce sub tambur.
Ax gros sustinut de un rulment cu dimensiuni mari , de putere. 
Pinion principal presat la rece . Prin acest proces tehnologic stratul exterior al dintilor  se intareste . Astfel creste rezistenta la uzura si mulineta nu capata jocuri in angrenaj .
Toate punctele cu risc de uzura prin frecare sunt prevazute cu rulmenti inoxidabili capsulati.
Pinten declansator pentru revenirea pik-up-ului dupa lansare ce inlocuieste sisteme similare prevazute  cu piese mult mai sensibile  la uzura.
Greutate redusa pentru o mulineta de crap .

-Anti-Reverse cu role teflon
-Instant drag
-Anti-vibro-system
-Tambur  rezerva aluminiu  titanizat
-Galet ceramic 
-Manivela ergonomica din otel inox
-Carcasa ABS - graphite de mare rezistenta

HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE620g
DIAMETRU TAMBUR70mm
NR. RULMENTI12
WORMSHAFTDA
RAPORT DE RECUPERARE4,5 : 1
CAPACITATE TAMBUR 10,30mm / 350m ; 0,40mm / 200m
CAPACITATE TAMBUR 20,30mm / 350m ; 0,40mm / 200m
GARANTIE3 ANI

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie