MULINETA CRAP SAIMINO CF 10000

Mulineta Saimino CF 10000 este conceputa pe criteriile pescuitului la crap. Sub un design placut mulineta Saimino ascunde caracteristici ce confera o fiabilitate ridicata.

Mai multe detalii

175,00 lei cu taxe

1268

Produs nou

Mulineta Saimino CF 10000 detine un numar mare de rulmenti, are greutatea redusa, iar tamburul conic cu diametrul de 70mm asigura o buna desfasurare a firului pentru lanseuri lungi.  Modelul este prevazut cu frana rapida si are un raport de recuperare de 4,6 /1 .
GREUTATE560g
NR. RULMENTI11
WORMSHAFTDA
RAPORT DE RECUPERARE4,6:1
CAPACITATE TAMBUR 1040 / 440m
CAPACITATE TAMBUR 2NU ARE

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie