MULINETA HAKUYO MASS 10000

Mulineta MASS 1000 HAKUYO detine un corp robust si angrenaje puternice.

Mai multe detalii

210,00 lei cu taxe

Produs nou

Mulineta este prevazuta cu un tambur cu diametrul de 70mm ce accepta 300m de fir de 0,30. Acest aspect, raportat la corpul solid si angrenajele puternice, trimite mulineta MASS 10000 catre pescuitul pe balti, rauri sau Dunare atunci cand nu este nevoie de lanseuri la mare distanta, dar cand avem nevoie de un plus de forta in utilizarea sculelor.
Totodata, robustetea mulinetei ii asigura o utilizare de lunga durata.

DIAMETRU TAMBUR70mm
NR. RULMENTI9
RAPORT DE RECUPERARE4,3:1
CAPACITATE TAMBUR 10,40 / 190m
CAPACITATE TAMBUR 2NU ARE
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE690g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie