MONOFILAMENT M-LINE COMPETITIE 0,18mm Mărește

MONOFILAMENT M-LINE COMPETITIE 0,19mm 8300m

Monofilament cu grosimea de 0,19mm destinat pescuitului de competitie la crap. 
Tambur de 8300m.

Mai multe detalii

199,20 lei cu taxe

-20%

249,00 lei cu taxe

Produs nou

In observatiile pescarilor de competitie, "cel mai bun fir" subtire, pe langa calitatea in sine a produsului, trebuie  sa poata fi schimbat direct pe balta in cantitatea dorita, sa fie ambalat intr-o forma cat mai compacta  si totodata sa aiba un pret mic, permisiv pentru un consumabil schimbat destul de des, ca in cazul firelor subtiri.
Monofilamentul M-LINE COMPETITIE asigura toate aceste cerinte:
- monofilament cu rezistenta maxima raportata la grosimea firului.
- firul are exact diametrul precizat.
- culoarea transparenta cu tenta fluorescenta.
- ambalare pe tamburi cu diametrul de 10x10cm
- diametru 0,19mm - 6,70kg
- lungime 8300m
Firul se vinde numai la tambur.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie