MONOFILAMENT M-LINE GALBEN FLUO 100m

Fir exclusiv Dan Mitranescu, comandat direct in fabrica, pentru a garanta calitatea, prospetimea, diametrul real si lungimea tronsoanelor.
M-LINE GALBEN FLUO este un monofilament  ale carui principale caracteristici sunt maleabilitatea si rezistenta ridicata.
Firul se pastreaza foarte bine in timp, avand un material rezistent la factorii chimici din natura sau la radiatiile UV.

Mai multe detalii

4,00 lei cu taxe

Produs nou

Acest monofilament nu se "matuieste" , nu isi schimba culoarea si nu devine rigid, chiar si dupa utilizare indelungata.
Pe langa avantajele prezentate din punct de vedere calitativ, un alt aspect de luat in calcul este potrivirea tronsoanelor comandate cu gabaritul mulinetelor. Astfel nu veti mai avea pierderi, ca in cazul rolelor gata masurate.
In situatia achizitionarii de mulinete din magazinul nostru, puteti beneficia gratuit de incarcarea acestora cu fir (firul se achizitioneaza separat).
Astfel veti scuti deranjul aferent, nu veti avea pierderi de fir si veti afla capacitatea reala a tamburilor, aspect ce va poate ajuta la urmatoarele schimbari de fir.

Comanda se face pe diviziuni de 100m , iar in urma discutiei telefonice necesare livrarii, cantitate totala de fir este impartita conform cerintelor dumneavoastra ( ex. 4 tronsoane de 335m ), prin semne de hartie autocolanta, fara a intrerupe firul.  Eventualele plusuri sau minusuri de cantitate se vor corela cu factura.

Pretul este dat  pe 100m monofilament.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie