MINCIOG CRAP HAKUYO 100*100cm/1SEG

Minciog HAKUYO pentru crap, cu coada din carbon SLIM dintr-o singura bucata si deschidere de 100cm. 
Plasa rezistenta cu ochiuri de 5mm .

Mai multe detalii

130,00 lei cu taxe

Produs nou

Minciog destinat pescuitului la crap, cu coada dintr-o singura bucata, usor si rezistent.
Produsul iese in evidenta prin greutatea redusa, coada subtire din carbon si rezistenta garantata a componentelor.
Minciogul Hakuyo este  recomandat in asociere cu lansete de 3,60m si 3,90m din doua bucati, deoarece strans fiind are lungimea de 1,80m si poate fi transportat alaturi de acestea. Este prevazut cu husa din material textil.
Minciogul poate fi folosit in competitii de pescuit la crap, deoarece rezistenta si fiabilitatea il recomanda inclusiv pentru acest nivel de utilizare.
Lungime transport 180cm.
Lungime coada 180cm.
Lungime totala 260cm.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
În cazul în care orice unitate, accesoriu sau document lipsește din pachet, te rugam să ne anunţi în termen de 48 de ore de la primire. În caz contrar, societatea noastră nu îşi asumă nici o despăgubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugăm să verifici atent conţinutul întregului pachet , în conformitate cu cele menţionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie