COADA MINCIOG CARBON EXCLUSIVE 180cm

Coada de minciog din carbon cu lungimea de 180cm.

Mai multe detalii

60,00 lei cu taxe

1158

Produs nou

Coada de mincig este confectionata din carbon cu puritate ridicata. Acest aspect ii confera  rezistenta foarte mare si o rigiditate ridicata.
Coada de minciog are diametru redus si este mai subtire si mai usoara  in comparatie cu cozile uzuale ce se regasesc pe minciogurile de crap.
Maner din material EVA.
Conector cu filet universal din alama.
Lungime totala: 180cm.
Diametrul cozii la varf 11mm.
Diametrul cozii la cotor 18mm.
Greutate 180g !

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie