COADA MINCIOG CARBON EXCLUSIVE DIN DOUA BUCATI 180cm

Coada de minciog din carbon cu imbinare pe baza de spigot.

Mai multe detalii

60,00 lei cu taxe

1045

Produs nou

Coada de mincig este confectionata din carbon cu puritate ridicata, aspect ce ii confera  rezistenta foarte mare, o rigiditate ridicata si un diametru redus, coada de minciog fiind mai subtire si mai usoara  in comparatie cu cozile uzuale ce se regasesc pe minciogurile de crap sau feeder.
Mufarea pe baza de spigot confera rezistenta maxima imbinarii, pastreaza o distribuire uniforma a fortelor pe coada de minciog si totodata ofera posibilitatea ca minciogul sa fie folosit cu coada scurtata la jumatate.
Ambele tronsoane sunt prevazute cu manere EVA pentru o prindere ferma.
Conector cu filet universal din alama.
Lungime de transport 98cm.
Lungime totala: 180cm.
Diametrul cozii la varf 11mm.
Diametrul cozii la cotor 16mm.
Greutate 200g !

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie