LAMPA SOLARA LED CU INCARCATOR TELEFON JS2868

Lampa solara se incarca prin intermediul panoului solar 6x5.5cm, incorporat pe partea de sus a produsului, sau direct la USB prin intermediul cablului inclus in pachet.

Mai multe detalii

25,00 lei cu taxe

702

Produs nou

Lampa Solara cu LED, cu 2 faze luminoase, 3W, dispune si de incarcare prin USB dar si prin intermediul panoului solar incorporat, dispune de slot USB pentru incarcarea telefoanelor mobile sau a altor dispozitive cu buton de On/OFF ,are agatatoare metalica si Led-uri martor de functionare si incarcare. ( Nu are inclus cablul USB de alimentare telefon ).
Fiecare sursa de iluminare beneficiaza de 1 singura faza luminoasa; prin comutarea butonului lateral de On/Off 1 apasare( din pozitia initiala de OFF)   permite functionarea slotului USB pentru incarcare si se va aprinde ledul martor de culoare verde. Urmatoarea treapta, va stinge becul si va aprinde lanterna cu LED in centru, iar a 3-a va aprinde cercul exterior si va stinge centrul. O a 4-a apasare, opreste lanterna.
Produsul are incorporata o agatatoare metalica si o agatatoare tip carabina-breloc.
Dispune de martor led rosu de incarcare, atasat langa mufa de incarcare a produsului.

Dimensiuni:
Lampa: 12cm diametru; 5cm inaltime corp lampa; 15cm inaltime totala cu agatatoare.
Atentionari suplimentare:
Nu incarcati sistemul prin intermediul panoului solar pe vreme ploioasa!
Nu lasati la incarcat mai mult de 20 de ore!
Nu utilizati produsul in timpul incarcarii la USB!

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie