LANTERNA LAMPA LUCRU FL114

Lanterna cu lampa de lucru, prevazuta cu panou cu 8 Led SMD 5W  si lanterna cu LED 1W, dispune de 2 zone cu Magnet, suport de agatare/pozitionare reglabil in 6 trepte - 180o si agatatoare tip carlig, FL114.

Mai multe detalii

17,00 lei cu taxe

628

Produs nou

Utilizeaza 3x baterie de tipul AAA – neincluse in pachet
Realizata din plastic ABS.
Dotata cu Magneti, Suport si Agatatoare.
Dispune de magnet in capat, la baza suportului, dar si pe spate in vecinatatea locasului pentru carligul de agatare.
Greutate 185 grame (fara baterii).
Buton Pornire / Oprire din plastic, situat pe partea frontala a lanternei. Prima apasare a butonului porneste panoul cu 8 LED SMD, activand prima faza luminoasa 100%, a 2-a apasare activeaza faza economica a panoului,  iar a 3-a apasare muta faza luminoasa pe reflectorul din capat. A 4-a apasare opreste lanterna.
Dimensiuni mici, pentru a fi putea luata oriunde: ~ 20cm lungime( fara suport ) x 5cm latime x 4cm grosime, lentila reflector : 3cm; panou led:7.5x4cm; 27cm lungime ( cu suport-2cm si carlig de agatare ridicat-5cm)
Diverse culori, disponibile in functie de lot si de stoc.

GREUTATE185g
TEHNOLOGIE LEDLED SMD
TIP SI NR. BATERII3xAA
DISTANTA DE ILUMINARE30m
TIMP LUCRU24h
REZISTENTA LA APADA
MODURI DE LUMINAPANOU LED / LANTERNA

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie