LAMPA SOLARA LED YJ-6874T

Lampa Solara cu Led-uri, cu Lanterna cu LED 1W + panou lateral 15 LED SMD tip Tub Luminos 2W, dispune si de incarcare la reteaua 220V.
Prevazuta cu agatatoare metalica si orificii special destinate prinderii pe perete, model YJ-6874T.

Mai multe detalii

26,00 lei cu taxe

626

Produs nou

Lampa solara se incarca prin intermediul panoului solar 9x3cm, incorporat pe spatele produsului, sau direct la reteaua 220V prin intermediul cablului inclus in pachet. Mufa de incarcare se afla in capatul opus reflectorului cu LED.
Fiecare sursa de iluminare beneficiaza de 1 singura faza luminoasa; prin comutarea butonului lateral de On/Off 1 treapta ( din pozitia initiala de OFF) se va aprinde panoul luminos tip tub cu 15 LED-uri SMD, iar urmatoarea treapta, va stinge panoul si va aprinde lanterna cu LED 1W.
Produsul are incorporata o agatatoare metalica si 2 orificii pentru prinderea pe perete, acestea sunt localizate pe spatele produsului, in vecinatatea panoului solar.Dispune de martor Ledde incarcare, atasat langa mufa de incarcare a produsului.
Dispune de acumulator incorporat, Plumb-Acid de 950mAh.

Dimensiuni:
Lampa: 21x4.5x4.5cm;
Lanterna Led1W: 3cm diametru lentila reflector;
Panou tub luminos cu 15 LedSMD:14x3.5cm

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie