LANTERNA LUCRU COB HG-BL018

Lampa de birou pliabila 2x3W COB LED Alimentare la USB sau la baterii (neincluse) HGBL018, asigura o iluminare optima cu ajutorul celor 2x3W COB LED puternice putand fi folosita  cand lucrati, fiind reincarcabila la USB sau functionand cu 4 baterii de tip AA.

Mai multe detalii

27,00 lei cu taxe

358

Produs nou

Designul este unul modern si compact, fiind proiectat pentru a ocupa putin spatiu, aceasta de pliaza si devine extrem de compacta.
Butonul de pornire este pe baza de atingere, este tactil si asigura 3 trepte de intensitate a iluminarii: 30%, 50% si 100%. Lampa functioneaza cu 4 baterii de tip AA (neincluse) sau poate fi alimentata prin intermediul cablului USB inclus.
Dimensiuni:
Deschisa: 24cm inaltime
Pliata (inchisa): 4.5x13x7.5cm
Prevazuta cu cablu de incarcare USB, in situatia folosirii de acumulatori ( nu sunt inclusi ).
GREUTATE160g
TEHNOLOGIE LEDCOB
TIP SI NR. BATERII4xAAA
DISTANTA DE ILUMINARE8m
TIMP LUCRU12-36h
REZISTENTA LA APAIP44
MODURI DE LUMINA100% , 50% , 25%
ZOOMNU

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie