LANSETA MTX CARP

Lanseta MTX CARP  HAKUYO asigura parametrii necesari pescuitului cu momitoare in care nu se cauta neaparat distantele extreme sau exemplarele foarte mari de pesti. Cu toate acestea, lanseta ofera materiale de calitate la un pret decent.

Mai multe detalii

80,00 lei cu taxe

Produs nou

Lanseta MTX CARP de la Hakuyo se adreseaza in special pescarilor ce folosesc momitoare pe rauri , balti sau Dunare.
Modelul iese in evidenta prin rezistenta mare raportata la greutatea scazuta a lansetei. Componentele de calitate asigura o durata de folosire indelungata, iar pretul mai mult decat permisiv plaseaza lanseta in alegerea majoritatii pescarilor ce prefera un pescuit complet folosind un echipament comod.

Lanseta este disponibila in 3 lungimi: 2,70m , 3m si 3,60m.

LUNGIME2,70m / 3m / 3,60m
NR. TRONSOANE2
PUTERE80-120g
ACTIUNESEMIPARABOLICA
INELESIC
MANDRINADPS 20mm
GREUTATE230g / 250g / 310g

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie