LANSETA HEAVY SPIN MTX 40-120g

O lanseta extrem de rapida, usoara, dar si foarte rezistenta  pe care si-o doreau majoritatea pescarilor de spinning . Totusi numai cei care se incumetau sa " tuneze " lansete, puteau sa o aiba. De aici a aparut prototipul pentru HAKUYO HEAVY SPIN MTX.

Mai multe detalii

160,00 lei cu taxe

Produs nou

Alegerea blank-urilor , dispunerea si calitatea inelelor , fixarea mandrinei la distanta optima cat si indepartarea lacurilor erau pasii ce trebuiau urmati pentru a obtine aceasta lanseta. Costurile operatiilor cat si al materialelor ridicau pretul final destul de mult.
Acum, direct din fabrica, HAKUYO HEAVY SPIN MTX intruneste toate aceste calitati la un pret decent . Sub proiectul trimis de catre Dan Mitranescu si folosind blank-uri din carbon de inalta calitate,  lanseta vrea a fi pe placul pescarilor de spinning "greu", care cauta salai , stiuci si chiar somni.
Lanseta se produce in doua variante de lungime: 2,40m si 2,70m.

LUNGIME 2,70m
NR. TRONSOANE2
PUTERE40 - 120g
ACTIUNERAPIDA
INELEsic 30 - 8mm
MANDRINADPS 18mm
MATERIALcarbon
LUNGIM TRANSPORT1,45m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GARANTIE1 AN
GREUTATE250g

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
În cazul în care orice unitate, accesoriu sau document lipsește din pachet, te rugam să ne anunţi în termen de 48 de ore de la primire. În caz contrar, societatea noastră nu îşi asumă nici o despăgubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugăm să verifici atent conţinutul întregului pachet , în conformitate cu cele menţionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie