LANSETA HAKUYO HEAVY SPIN MTX MAXX

Hakuyo nu se dezminte. Dupa 10 ani in care a demonstrat in lumea pescuitului la crap, prin gama de lansete MTX, ca maximum de calitate poate sa existe si la preturi scazute, acum vine cu noua lanseta HEAVY SPIN MAXX pentru a capta atentia si celor mai pretentiosi pescari de spinning.

Mai multe detalii

330,00 lei cu taxe

Produs nou

Modelul iese in evidenta prin stratul de panza de carbon 3K dispus pe toata lungimea lansetei, material care pe langa un finisaj de exceptie ( fara riscuri de deteriorare ca in cazul finisajelor pe baza de lac )  creste si puterea lansetei cu un procent destul de ridicat, putand astfel sa se reduca greutatea ansamblului fara a slabi batul.  Panza de carbon 3K are totodata rolul de a proteja lanseta de eventuale lovituri.
Carbonul folosit este cel mai bun posibil  si nu dorim sa amestecam aceasta descriere cu termeni pomposi sau date tehnice inaccesibile majoritatii pescarilor, termeni ce se regasesc pe majoritatea produselor similare si care oricum nu se pot verifica.  Putem spune numai ca este carbonul de pe MTX CLASS, care a demonstrat suficient, pentru a mai fi nevoie sa il descriem .
Modelul iese in evidenta si cu setul de inele de ultima generatie, care prin forma, greutatea redusa si prin ceramica subtire, isi demonstreaza calitatea fara cusur.
Atat timp cat in aceasta lanseta au fost investite cele mai bune materiale existente pe piata, mandrina nu putea sa fie alta decat cea de la Fuji.
Astfel s-a obtinut o lanseta de spinning extrem de usoara,  rezistenta, rapida si in acelasi timp cu un blank slim avand un design aparte datorat panzei de carbon 3K.
Modelul este construit in doua variante de lungime : 2,40m si 2,70m.

In majoritatea cazurilor cuvintele sunt de prisos atunci cand caracterizam o lanseta, pana cand nu este tinuta efectiv in mana de pescar, nimic nu este elocvent. De aici vine si recomandarea noastra: incercati sa puneti mana o singura data pe aceasta lanseta !
LUNGIME2,40m / 2,70m
NR. TRONSOANE2
PUTERE40-120g
ACTIUNERAPIDA
INELESIC SLIM 30 - 8mm
MANDRINAFUJI 18mm
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE190g / 215g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie