LANSETA BARACUDA JET SPIN II 2102 Mărește

LANSETA BARACUDA JET SPIN II 2402

Lansetele fibra de carbon Baracuda Jet Spin II 2102 sunt lansete din carbon cu actiune rapida, care inlocuiesc vechea gama Jet Spin, ce avea actiune 10-30g.  in noua varianta, actiunea a fost crescuta pastrandu-se agilitatea blancului. 
Sunt dotate cu inele T-Sic, mandrina ergonomica si maner E.V.A.

Mai multe detalii

170,10 lei cu taxe

-10%

189,00 lei cu taxe

1386

Produs nou

Lungime: 2,4 m 
Actiune: A: 10-40g. 
Lungime stransa: 125cm 
Greutate: 146g. 
Tronsoane: 2 
Inele: 8 
Material: carbon 30T<95%
Lansete din carbon cu actiune rapida, care inlocuiesc vechea gama Jet Spin, ce avea actiune 10-30g. in noua varianta, actiunea a fost crescuta pastrandu-se agilitatea blancului. Sunt dotate cu inele T-Sic, mandrina ergonomica si maner E.V.A.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie